Vårt motiv är att ta med de bästa handgjorda och handknutna mattor, kuddöverdrag och läderväskor vid kundens dörr. Vi tillhandahåller även tillverkningstjänster till våra kunder i orientaliska, vintage, marockanska och moderna t.ex. Berber, Kilim, Gabbeh och Bokhara. Bläddra till sidan om oss för mer information.

Företaget är också engagerad i kohudläder och textil. Så detta är en del av vår expansionsplan. Ett specialiserat team kan utföra alla aktiviteter från design till tillverkning. Så den färdiga produkten levereras till valfri kundplats i världen. Vi ger komfort och stil hemma genom att tillverka handknutna mattor, pufföverdrag, kuddöverdrag och mycket mer i handgjorda saker.

Vi fokuserar på våra kunders lönsamhet eftersom vi värdesätter kundernas behov. Oavsett om det är kvalitet eller tid för leverans. Men ingen kompromiss på kvalitet eller leveranstid.

Besök vår hemsida www.fybernots.se för vårt stora utbud av mattor, kuddfodral och mer! Från design till hantverk, varje produkt vi skapar är handgjord med kundens behov i åtanke.

Fybernots har ett uppdrag att göra dekorering enkelt och prisvärt genom att förse våra kunder med högkvalitativa produkter.